Nog maar 15 coureurs over UPDATE

Het is te hopen dat iedereen er komend weekend op blijft zitten in de MotoGP want anders wordt het startveld dramatisch klein. Na Valentino Rossi moet namelijk ook Hiroshi Aoyama de Dutch TT laten schieten. De Japanner heeft bij de crash op Silverstone zijn T12 wervel gebroken. Er bestaat nog een kleine kans dat de regerend wereldkampioen 250cc vervangen gaat worden, maar of dat al tijdens de TT zal gebeuren is de grote vraag. We houden jullie op de hoogte!

UPDATE 22 juni, 15h22
Goed nieuws! Het Interwetten Honda MotoGP-Team heeft toch een vervanger gevonden. Zowel op Assen als in Barcelona zal Kousuke Akiyoshi, Honda’s testrijder, plaatsnemen op de motor van de onfortuinlijke Aoyama. Akiyoshi rijdt met nummer 64.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?