Nog meer pech voor Herlings

In de afgelopen weken hebben wij jullie, met dank aan de KNMV, op de hoogte gehouden van de nominatie van Jeffrey Herlings voor de Young Talent Award, een speciale prijs voor jonge, Nederlandse sporttalenten. Samen met Dimi de Jong (snowboarden, halfpipe) en Sharon van Rouwendaal (zwemmen) behoorde hij tot de laatste drie genomineerden. De winnaar werd vrijdagavond 28 mei 2010 tijdens de uitzending van de Lotto Sports Awards bekend gemaakt. Helaas kon Jeffrey hier zelf niet bij aanwezig zijn in verband met zijn voorbereiding in Amerika op de GP Motocross van 30 mei.

Voor de jury (Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband, sportjournalist Jaap de Groot, sportmarketingdeskundige Frank van de Wall Bake en sportbestuurder en voormalig volleybalcoach Joop Alberda) was het geen gemakkelijke keus. Uiteindelijk werd De Jong uitgeroepen tot Young Talent van het jaar. Een forse teleurstelling voor de jonge crosser. Maar, wel de erkenning dat hij door deze zeer deskundige jury wordt beschouwd als één van de beste sporttalenten van Nederland.

Bron: KNMV; foto: KTM / R. Archer

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?