Nog plaats bij de Zwarte Cross

Op zaterdag 16 en zondag 17 juli 2011 zullen de rijders/rijdsters van de Calimero Klasse (50cc automaten) opnieuw aan het starthek verschijnen van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. In 2010 maakte deze klasse voor het eerst deel uit van het programma. En met succes! “Het was echt prachtig om te zien hoe die kleine kabouters over de baan reden. Ik weet zeker dat de kleine mannetjes en vrouwtjes deze ervaring nooit meer zullen vergeten. Het publiek, de rijders, de pers, en wij als organisatie vonden het prachtig. Dus volgend jaar weer”, aldus Hendrik Jan Lovink, namens de organisatie.

De Zwarte Cross is daarom wederom op zoek naar zo`n 35 enthousiaste rijders in de leeftijd van vier tot en met acht jaar (meetdatum 1 januari 2011) die het prachtig vinden om te rijden voor zo`n 30.000 uitzinnige bezoekers. De rijders zullen op vrijdagavond 15 juli één verkenningsronde rijden. Zaterdag 16 juli en Zondag 17 juli wordt er per dag één manche gereden van ongeveer tien minuten. Tijdens de verkenningsronde op vrijdag beslissen deskundigen of de rijders/rijdsters geschikt zijn om aan de wedstrijden deel te nemen. Een startbewijs is niet nodig omdat de Zwarte Cross een eigen verzekering heeft.

Enthousiast? Stuur dan voor 15 maart een mail naar zwartecross@hansstolk.com en zet daarin naam, adres, woonplaats, geboortedatum, motormerk, rijnummer en transpondernummer. Deelname is gratis. Voor de ouders/helpers stelt de organisatie per deelnemer drie vrijkaarten ter beschikking, de rijder niet inbegrepen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.