Nu ook kwalificatie op RTL

Iedereen die niet naar de TT in Assen gaat, hoeft niet alles te missen, want naast de race zendt RTL nu ook de kwalificatie uit. Na bijna anderhalf uur aan gediscussieer over voetbal, staat om 23.45 uur de kwalificatie op het programma. Dus niet getreurd, want je kunt nu ook zien hoe de GP-rijders strijden om de beste startplek. Helaas gaat het hier wel een samenvatting, want om vijf over twaalf staat er alweer poker op het programma.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.