Offroad in Drenthe

Op zondag 14 maart kun je terecht in Ruinen waar een route van 40 km over landerijen en door bossen is uitgezet. Inschrijven en keuren vanaf negen uur. Je kunt de route op vanaf tien uur. Vanaf twee uur wordt het parcours afgesloten.

De start is vanuit een weiland bij de rotonde in de N375 ter hoogte van de Echtenseweg 17. Bij het naar huis gaan zal worden gecontroleerd of je inderdaad met je eigen motor afreist. Quads die legaal de weg op mogen zijn ook welkom. Voor informatie en het downloaden van het inschrijfformulier ga je naar www.mc80.nl.

Een week later, zondag 21 maart, wordt in De Wijk door De Antrappers voor de 25e keer de jaarlijkse rit georganiseerd. De start is bij Gebben Motoren in Rogat (bij Meppel), waar je vanaf negen uur kunt inschrijven. Omdat de route op sommige plaatsen nogal smal is, kan er uitsluitend op solomotoren worden deelgenomen.

Deelname kost 20 euro en een KNMV- of MON-licentie is niet verplicht. Er kan vanaf half elf worden gestart. De route is 45 km lang en zeker 40 km daarvan is onverhard. Voor info ga je naar www.antrappers.nl of www.gebbenmotoren.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.