Offroadrit Handel

Op zondag 31 oktober kunnen de offroadrijders zich weer uitleven in Handel. Voor de 22e keer wordt dan, onder de vlag van de MON, de jaarlijkse rit uitgezet door MC De Peelrijders. De route van 40 km telt nagenoeg geen verharde weg, maar wel zandpaden, bospaden, maïsvelden, kruipdoor-sluipdoor en een zandafgraving. De start is vanaf ‘De Fuik’ (op je navigatie ingeven: Oude Domptweg, Handel), gelegen aan de N272, Gemert-Elsendorp. Je kunt je inschrijven tussen acht en half elf. Starten kan vanaf half tien.

Het aantal ronden dat je wilt rijden is vrij. Wel is er de restrictie dat je uiterlijk om half drie aan je laatste ronde mag beginnen. Deze drukst bezette offroadrit van Nederland heeft een inschrijfgeld van 25 euro, plus een tientje voor een MON-dagverzekering. Licentiehouders van de MON hoeven die tien euro niet te betalen. Voor info en het inschrijfformulier ga je naar www.peelrijders.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.