ONK-cross naar zeven wedstrijden

Het KNMV Open Nederlands Kampioenschap MX1, MX2, MX Dames en 85cc bestaat komend seizoen uit zeven wedstrijden. Dit meldt hotlap.nl. Op 13 maart begint het kampioenschap in Gemert, op 16 oktober is zevende en laatste wedstrijd in het Brabantse Mill. Nieuw op de kalender is Markelo, de baan waarop vroeger het WK MX3 en EK MX2 verreden werd. Afgelopen seizoen had Markelo de eer om de European Motocross of Nations te organiseren.

ONK-kalender MX1 – MX2 – MX Dames – 85cc
13 maart – Gemert
20 maart – Halle
1 mei – Varsseveld
8 mei – Heerde
2 juni – Rhenen
18 september – Markelo
16 oktober – Mill

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.