ONK Supermoto 10 april

Op zondag 10 april wordt de eerste race om het Open Nederlands Kampioenschap Supermoto 2011 verreden op het Midland Circuit in Lelystad. De Jeugd-, Nationale-, Euro- en Interklassen zullen deze dag hun eerste race rijden.

Marcel van Drunen heeft de laatste jaren in de Inter-klasse gedomineerd. Dit jaar komt de concurrentie van onder andere Marc Fraikin. De Belg heeft zijn peilen op de Nederlandse titel gericht. Maik Voorwinden is ook een gevaar voor van Drunen. De 22-jarige coureur wordt getraind door Remy van Rees, de enige die Van Drunen de afgelopen zeven jaar in de titelstrijd wist te kloppen. Devon Vermeulen werd de laatste jaren door van Drunen getraind, maar hij gaat nu zijn eigen weg. Vermeulen heeft al twee Supermoto titels op zijn naam staan en kan nog voor verassingen zorgen.
 
De trainingen beginnen 10 april om 10.00 uur en de wedstrijd om 12.15 uur.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.