ONK Supermoto Hellendoorn

De vijfde wedstrijd van het ONK Supermoto wordt op zondag 13 juni verreden in Nijverdal, waar Marcel van Drunen zijn leiderspositie bij de Inters zal verdedigen. Naast de bekende namen, als Gregory de Nooijer, Maik Voorwinden, Ruurd van Roozendaal en Peter van den Berk, wordt ook uitgekeken naar de prestatie van Jan Winters. Deze rijder staat tiende in het ONK, is woonachtig in Nijverdal en liet voor eigen publiek al vaker mooie dingen zien!

Er komen vier klassen in actie in Overijssel, de Jeugd, Nationale, Euro en tot slot de Inters. De trainingen beginnen om 9.30 en de wedstrijden om 12.00 uur. Het circuit is te vinden, vanaf de snelweg A1 via afrit 27 richting Hellendoorn/Nijverdal, vervolgens de borden naar Nijverdal en daarna de bepijling richting Industrieterrein ‘t Lochter.

Foto: KTM / R. Schedl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.