ONK Varsseveld

De vierde wedstrijd uit de serie van zes waarin wordt gestreden om de belangrijkste Nederlandse crosstitels wordt op zondag 2 mei in Varsseveld verreden. De voorgaande wedstrijden waren in Mill, Halle en Gemert (het verslag van Gemert staat in de MOTO73 van deze week).
Na deze drie crosses gaat in de MX1 Marc de Reuver aan de leiding. Toch zal hij niet de rijder zijn om wie alles draait, want dat is namelijk Jeffrey Herlings, nadat hij in de GP van Valkenswaard een buitengewoon goede prestatie leverde. Deze 15-jarige Brabander gaat in de MX2 met een grote voorsprong aan de leiding met 35 punten meer dan Joël Roelants, die de kampioen van 2009 is.
Zondag wordt er vanaf negen uur op circuit ‘de Vennebulten’ getraind door de vier aan de start komende klassen, namelijk de MX1, de MX2, de dames- en de 85cc-klasse. De wedstrijden gaan om twaalf uur van start en zijn tegen vijf uur afgelopen. Het circuit is overigens te vinden naast de N18 (Varsseveld-Lichtenvoorde).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.