ONK Wegrace Mettet afgelast

Het ONK Wegrace op 4 en 5 september in Mettet is door de organisator afgelast. De exploitant van het Belgische circuit zou een aantal toezeggingen niet zijn nagekomen, meldt de KNMV. Op basis van de financiële consequenties die hieraan verbonden zijn, heeft de organisatie het evenement eenzijdig afgezegd.

Uiteraard vindt de KNMV deze beslissing op zo’n korte termijn onaanvaardbaar. De bond is in gesprek gegaan met de organisator omdat dit abrupte besluit grote consequenties heeft voor het Nederlands Kampioenschap en niet te verantwoorden is naar de licentiehouders.

Daarnaast is de KNMV op zoek gegaan naar alternatieve circuits en mogelijkheden om alsnog een ONK weekend te organiseren. Vanwege de korte termijn en de reeds lang geplande evenementen op de verschillende circuits is er helaas geen mogelijkheid gevonden om een alternatief weekend te organiseren.

De KNMV beraadt zich op verdere acties vanwege deze onaangename beslissing.

Foto: Ad van de Graaf

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.