ONK zijspannen, MX3 en quads van start

De eerste kampioenscross van 2010 wordt op zondag 7 maart verreden in Lochem op circuit Gageldijk. Daar strijden de zijspannen, de MX3 en de quads om de eerste punten van hun kampioenschappen. Het wordt het eerste optreden van Daniël Willemsen met zijn nieuwe bakkenist Roman Vasyliaka.

Nieuw in deze cyclus van het ONK is de quadklasse. Eén van de favorieten daarin is Ingo ten Vregelaar (foto), die het zal moeten opnemen tegen de andere Nederlandse toprijders en tal van buitenlanders. Hans Berendsen begint aan de verdediging van zijn MX3-titel. De trainingen vangen om half tien aan, de wedstrijden om 12.30 uur. Info: www.macsev.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.