Ook De Dycker naar Mill

Het gaat maar door met grote namen op de startlijst van de eerste wedstrijd van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap Motocross op 14 maart in Mill. Ken de Dycker is namelijk vandaag aan de MX1-deelnemerslijst toegevoegd.

Makkelijk krijgt de 25-jarige Belg het zeker niet. Hij zal zware tegenstand krijgen van onder andere Patrick Roos, Marc de Reuver, Bas Verhoeven, David Philippaerts en Kevin Strijbos.

Foto: Yamaha-Ricci Racing
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?