Ook Frossard start in Gemert

Steven Frossard, de nummer drie uit het wereldkampioenschap MX2 van 2009 en momenteel vierde in het MX2 wk-klassement heeft te kennen gegeven ook in Gemert te willen starten. Hij versterkt daarmee de klasse MX2 waarin hij het op gaat nemen tegen onder andere Jeffrey Herlings, Shaun Simpson en Jeremy van Horebeek. Deze laatste is de teamgenoot van Frossard. Beide coureurs vormen samen het MX2 Kawasaki fabrieksteam.

Er is ook een afmelding. De Amerikaan Jimmy Albertson moet in Gemert verstek laten gaan. De truck van het Italiaanse Honda team waarvoor hij uitkomt staat met grote technische problemen in de garage. Er moet flink gesleuteld worden om de truck volgende week in Valkenswaard te krijgen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?