Ook in 2011 een Rossi-tribune

Het kan niet anders of er is bij de TT van Assen in 2011 weer een Rossi-tribune. Momenteel is de organisatie druk bezig met Ducati om er een groot feest van te maken met een grote sfeeractie. De site is vernieuwd en er zal meer ruimte zijn voor nieuwtjes, foto’s en natuurlijk de sponsoren. De Rossi-tribune zal wederom zijn op de Stekkenwal en telt voor het tweede jaar 1218 plaatsen.

Kaarten kunnen besteld worden via het bestelformulier op www.rossitribune.com. Je ontvangt meteen een ontvangstbevestiging. Zodra de prijzen voor de TT van Assen 2011 bekend zijn, krijg je een factuur met daarin de betalingsgegevens. De prijzen en administratiekosten zullen in ieder geval gelijk aan die van het circuit zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?