Ook Probikes naar Talent Cup

Marcel van Nieuwenhuizen (ONK Supersport), Chris Huffmeijer (Teameigenaar) en Jaco Boonen (Talent Cup 600).

Het Probikes Racing Team gaat met Jaco Boonen deelnemen aan de Talent Cup 600. Bonen komt in het raceseizoen van 2011 uit op een Yamaha R6. Zijn teamgenoot Marcel van Nieuwenhuizen zal in het ONK Supersport strijden voor de titel.

Teameigenaar Chris Huffmeijer: “Ik ben erg blij dat ik met beide jongens verder kan. We zullen gaan rijden met de voor ons vertrouwde Yamaha R6 machines. Ik denk dat we de afgelopen periode een aardige stap voorwaarts hebben gemaakt. Jaco heeft laten zien dat hij steeds sneller wordt, we hopen hem via de Talent Cup 600 een niveau hoger te krijgen.”

Foto: Racepicture.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?