Ook WK Superbike naar Aragón

Door het wegvallen van de Hongaarse GP staat MotorLand Aragón dit jaar al op de MotoGP-kalender. Een prachtig succes voor de nog jonge baan. Maar het wordt nog mooier want vanaf 2011 heeft ook het WK Superbike een wedstrijd gepland op dit schitterende circuit. Wanneer precies is nog niet bekend maar het zal in ieder geval in het voorjaar zijn. Om het succes compleet te maken heeft Aragón een driejarig contract getekend met organisator Infront. Voor Valencia zijn de druiven zuur want zijn verliezen hun WK Superbike-wedstrijd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.