Open Paddock druk bezocht

Evenals voorgaande jaren stond ook dit jaar de donderdag in het teken van het Open Paddock en de Paddock Show. Zowel jong als oud was aanwezig en iedereen kwam voor zijn favoriete coureur. Veel fans stonden in de rij om een handtekening van hun idool te krijgen. In de Paddock Show tent was de presentatie van rijders, waar zowel Supersport als Superbike coureurs aanwezig waren. De rijders werden geïnterviewd en de aanwezigen hoorden de laatste nieuwtjes.

Voor de fans was dit een ideale gelegenheid de felbegeerde handtekeningen en foto’s te bemachtigen. De jonge fans werden blij gemaakt met een handtekening op een poster of op hun eigen shirt.

Het meest opvallende van de Paddock Show was natuurlijk Barry Veneman die dit jaar voor het eerst op het TT Circuit Assen rijdt in het WK Superbike. Veneman gaat uit van een goede klassering op de BMW Italia S1000 RA/RAC. Deze Superbike is namelijk een doorontwikkelde versie van de motor waarin hij vorig seizoen in de top mee kon rijden in het IDM kampioenschap.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.