Overeenkomst KNMV en MON

De Koninklijke Nederlandse Motorrijdersvereniging en de Motorsport Organisatie Nederland zullen op zondag 2 mei een convenant ondertekenen. Deze ondertekening, die op het circuit in Varsseveld zal plaatsvinden zal een overeenkomst over geluidsproductie in de motorcross inhouden. Om 11.30 uur, voorafgaand aan het Open Nederlands Kampioenschap in de MX1, de MX2 en de Damesklasse, zal de ondertekening plaatsvinden.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.