Pak de Road to Rookies Cup

Altijd al gedroomd van een carrière in de motorsport? Denk je dat je Valentino te snel af kunt zijn? Zie je jezelf al op het podium staan? Wanneer je deze vragen luidkeels met ‘Ja!’ kunt beantwoorden, dan is de volgende optie iets voor jou!

Er bestaat namelijk zoiets als de Red Bull Rookies Cup, waar (beginnende) motorcoureurs proberen hogerop te komen in de wereld van de motorracerij. Deze Cup is zo populair dat Red Bull hier een extra selectieprocedure voor heeft opgestart, namelijk de ‘Road to Rookies Cup’.

Toekomstige Rossi’s, Stoner’s en Lorenzo’s schrijven zich in op www.redbullrookiescup.com. Wanneer je denkt dat je er klaar voor bent, draai dan het gas open en volg de Road to Rookies Cup!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.