Paris Hilton in de motorsport

Paris Hilton verlegt haar aandacht van de showbizz naar de motorsport. De Amerikaanse mediaster is komend seizoen betrokken bij het SuperMartxé VIP by Paris Hilton team. Het is nog onduidelijk wat de steenrijke achterkleindochter van Conrad Hilton, oprichter van de Hilton hotels, precies bijdraagt aan het team maar weinig zal het niet zijn. Coureurs Sergio Gadea en Maverick Vinales, een groot talent uit Spanje, zullen er niet om malen. In deze moeilijke tijd zijn geldschieters nog meer dan normaal welkom, zeker in het WK 125cc. Zaterdag is in Madrid de presentatie van het team.

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.