Paris Hilton stelt raceteam voor

Zaterdag heeft Paris Hilton haar Supermartxé Vip Racing Team officieel gepresenteerd in Madrid. Het team bestaat uit de Spaanse rijders Sergio Gadea en Maverick Vinales die zullen gaan strijden in de 125cc klasse van de MotoGP. De Amerikaanse hotelerfgename is een driejarige samenwerking aangegaan met het BQR Racing Team. De hoofdkleur van de Aprillia is… roze. Smaken verschillen, maar dat het op de baan goed zal opvallen is zeker!

Supermartxé organiseert Dance evenementen in Spanje. Paris Hilton is mede eigenaar en het gezicht van dit bedrijf. Het BQR Racing Team bestaat sinds 1997 en heeft een grote reputatie opgebouwd door diverse overwinningen en wereldtitels. Het team bundelt zijn krachten met monteur Rossano Brazzi, die ook de techneut van onder andere Valentino Rossi was.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.