Pata B&G Racing naar BMW?

De eigenaren van het Pata en B&G Racing Team, Marco Borciani and Mirco Guandalini, denken erover om hun Ducati 1198’s te laten staan en over te gaan op de BMW-superbike’s. Het team heeft al gesprekken gevoerd met BMW en de huidige Pata en B&G Racing Team-rijder Jakub Smrz zal de S1000RR gaan testen op het circuit van Mugello. Davide Tardozzi van BMW had Jakub Smrz al langer op het oog en wil zien hoe hij presteert op een BMW.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.