Paulin start ook in Mill

Na David Philippaerts kan MSC Mill/Aldendriel mededelen dat op 14 maart ook teamgenoot Gautier Paulin zal starten in Mill tijdens de eerste wedstrijd van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap Motocross.

De 19-jarige Fransman maakte deze winter de overstap naar Yamaha en doet het bijzonder goed. Zo reed hij sterk in het Supercross Lites West Coast Kampioenschap en won Paulin de eerste wedstrijd van het Italiaans Kampioenschap in Montevarchi.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?