Pedrosa gaat voor de winst

Dani Pedrosa zal er tijdens de TT van Assen alles aan doen om te eindigen op de bovenste plek van het Nederlandse GP-podium. Eerder bereikte Pedrosa al de derde en zelfs de tweede plek in een Nederlandse GP en hij heeft er vertouwen in dat hij dit keer op de eerste plek kan komen.

“Mijn motor is goed geschikt voor het TT Circuit”, licht Pedrosa toe. “Er zijn veel bochten waarin je snel van richting moet kunnen veranderen en de Honda RC212V is hier behendig genoeg voor. Hoewel het TT Circuit enkele jaren geleden beter was, ben ik nog steeds van mening dat dit een erg goed circuit is”, aldus de al sinds 2001 voor Honda rijdende Spanjaard.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?