Pedrosa langer bij Honda

Dani Pedrosa heeft zijn contract bij Honda met twee seizoenen verlengd tot eind 2012. De bijna 25-jarige Spanjaard komt sinds 2006 uit in de MotoGP en bezet momenteel achter Jorge Lorenzo de tweede plaats in het kampioenschap.
 
“Van kinds af is dit mijn droomteam”, meldt Pedrosa op de website van de MotoGP. “Ik ben blij dat ik mijn relatie met Honda, die gekenmerkt wordt door successen, voort kan zetten. Momenteel scheren we hoge toppen, hopelijk mogen we nog een tijdje de vruchten plukken van ons harde werk.”

Pedrosa, die dit seizoen vier races won, krijgt volgend jaar in Casey Stoner een nieuwe teamgenoot. De Australiër komt over van Ducati.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?