Pedrosa moet vier weken rust houden

Dani Pedrosa zal nog tenminste vier weken rust moeten houden, pas dan is hij hersteld van zijn gebroken sleutelbeen die hij opliep tijdens een crash in Japan. De Spanjaard maakte het seizoen wel af, maar er werd bij hem vastgesteld dat de onderste zenuw in de buurt van zijn sleutelbeen ontstoken is geraakt.

“Ik wist dat er iets mis was met mijn arm, omdat ik na de operatie niet beter was geworden”, aldus Pedrosa op de site foksport.nl. “Ik maakte me wel zorgen, want na Estoril had ik een onderzoek dat niets opleverde. Ik weet uit ervaring dat het tijd kost om te herstellen van een blessure, maar nu duurde het wel heel lang. Ik weet nu gelukkig wat er aan de hand is.”

“Hopelijk zijn de vier weken rust genoeg om de ontsteking te laten verdwijnen en kan ik in december met revalideren beginnen”, ging de Spanjaard verder. “Ik wil graag aan de wintertests beginnen omdat we in Valencia een goede test hadden.”

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?