Pedrosa schrijft kinderboek

Het boek vertelt het verhaal over Dani Pedrosa die op vijfjarige leeftijd van de Kerstman een motorcrosspak krijgt. Bij dat pak horen twee elf-monteurs, Tim en Tom, die er alles aan zullen doen om Dani te helpen wereldkampioen te worden.

Het boek combineert waargebeurde verhalen met fictie. ‘Twee elf-monteurs voor Dani Pedrosa’ is geschreven door Pau Joan Hernàndez met illustraties van Jordi Villa Delclòs en is gericht op kinderen tussen 6 en 12 jaar. Het maakt deel uit van de ‘Sportwaarden collectie’. Het boek is helaas alleen verkrijgbaar in Catalonië bij Repsol benzinestations. De opbrengst van de verkoop gaat naar ‘Aldeas Infantiles SOS’.

Pedrosa: “Ik ben altijd gek geweest op kinderen, daarom wilde ik dit initiatief ook steunen. Het verhaal vertelt over de tijd toen ik nog erg jong was en het toont het enthousiasme en verlangen van een kind om te spelen en plezier te hebben. Een deel van de opbrengst van de verkoop zal naar een organisatie gaan, waar ik zes jaar geleden mee heb samengewerkt. Ik kan niets beters verzinnen dan het enthousiasme en de liefde die je krijgt van kinderen. Ik ben heel blij dat dit boek is uitgebracht en dat ik mijn verhaal kan delen, bovendien hoop ik dat ik meer interesse bij kinderen kan kweken om te gaan sporten.”
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?