Pedrosa succesvol geopereerd

Nadat Dani Pedrosa tijdens de eerste vrije training voor de Grote Prijs van Japan tijdens een valpartij zijn linker sleutelbeen brak, moest de Spanjaard een operatie ondergaan. Dit gebeurde in een ziekenhuis genaamd Clínica Dexeus, in zijn thuisland. De Doktoren hebben een titanium plaat gebruikt om zijn breuk beter, maar vooral ook sneller, te laten genezen. Volgens de artsen is de operatie succesvol verlopen en de Honda-rijder is dan ook alweer ontslagen uit het ziekenhuis. Over de zware kneuzing aan zijn enkel, die de Spanjaard ook tijdens de val opliep, wordt door de doktoren niets verteld. Het is nog niet duidelijk wanneer Pedrosa weer aan de startlijn zal kunnen verschijnen.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.