Pedrosa verwacht een zware race

Dani Pedrosa heeft het vorig weekend in Indianapolis voor elkaar gekregen om negen punten dichter bij de niet te stoppen Jorge Lorenzo te komen. Hiermee heeft de Honda-rijder ervoor gezorgd om voor het eerst meer dan twee overwinningen in de koningsklasse te behalen, in één seizoen. Pedrosa is erg gemotiveerd om ook dit weekend te winnen, om nog enigszins dichter bij een kampioenschaptitel te komen. Dit in tegenstelling tot Lorenzo, die ook blij kan zijn met ‘slechts’ een podiumplek. Hoewel Pedrosa toegeeft dat het in het begin van het seizoen niet zo goed met hem ging, vertelt hij dat de resultaten nu beter zijn.

“Het zou geweldig zijn als we verder kunnen gaan waar we vorig weekend gebleven zijn. Ik boek stukje bij beetje steeds betere resultaten, maar deze stijgende lijn moeten we wel vol kunnen houden” realiseert Pedrosa zich. “Ik weet dat dit circuit erg lastig is voor ons, dus we zullen vanaf het eerste uur hard moeten werken. De voorsprong van Lorenzo is erg groot, dus alles wat we kunnen doen is competitief blijven en races winnen. Om te beginnen de race die er nu aan komt! Ik voel me erg zeker over de volgende races.”

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.