Pedrosa’s 150ste GP

De carrière van Dani Pedrosa begon negen jaar geleden in de 125cc-klasse. Hij rijdt al sindsdien voor Honda en samen met de Japanners heeft deze Spanjaard al grote successen behaald. Zo werd hij in 2003 kampioen in de 125cc, in 2004 en 2005 in de 250cc en tegenwoordig in de MotoGP doet hij het ook niet bepaald onverdienstelijk. Pedrosa zal dit weekend, tijdens de Grand Prix van Frankrijk in Le Mans, zijn 150ste GP-start maken en gekeken naar het feit dat Pedrosa in Jerez bijna de hele race met zijn verbeterde Honda aan kop reed, en vorig seizoen in Le Mans derde werd, kunnen we verwachten dat de Spanjaard ook dit weekend een goede kans maakt op een podiumplek.  
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.