Pitt naar Pedercini

2011 moet het jaar van Kawasaki worden en daarvoor zetten de Japanners grof geschut in. Eerder werd al bekend dat Joan Lascorz, Tom Sykes en Chris Vermeulen het fabrieksteam vormen. Maar nog is de koek niet op want Andrew Pitt keert terug bij Kawasaki, het merk waarop hij in 2001 de WK Supersport-titel pakte. De Australiër gaat voor Pedercini rijden. Dit satellietteam krijgt volgend jaar de beschikking over de nieuwe ZX-10R. Of er ook ondersteuning vanuit de fabriek komt, is nog niet duidelijk.

Later meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?