Pol geniet van haar laatste rustmoment

Op het universiteitsterrein van Buenos Aires in Argentinië staat naast de andere deelnemers van de Dakar ook het team van Mirjam Pol, Team Honda Europe. Onze landgenote is de enige Nederlander in dit motorteam. Mirjam ligt nog even te ontspannen op de massagetafel, voordat de heftige woestijnrace van start gaat op 1 januari. Nou ja, ontspannen… Eigenlijk is het hoognodig, omdat ze wordt behandeld voor de blessures die zij in de vorige rally heeft opgelopen.

Mirjam weet dat de concurrentie groot zal zijn in het damesklassement. Maar de doorzetster heeft echter één doel: haar prestatie van Le Dakar 2009 evenaren en wederom als 1e de finish halen bij de dames.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.