Pol Rallyrijder van het Jaar

Mirjam Pol is na een nek aan nekrace door het publiek gekozen tot Autodrop Rallyrijder van het Jaar. Op de laatste dag van de uitverkiezing was het een spannende strijd tussen Mirjam Pol en Martin van den Brink. Uiteindelijk won de motorrijdster uit Borne met 28 procent van de stemmen. Van den Brink haalde 25 procent. Cor Euser, die het klassement lange tijd aanvoerde, werd uiteindelijk derde met twaalf procent.

Foto: Mirjam Pol

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.