Pole voor Arie Vos in Triumph-cup!

Arie Vos heeft op het TT Circuit van Assen voor een regelrechte sensatie gezorgd door de pole position te pakken in de Triumph ParkinGO European Series. Hoewel de Ossenaar slechts dertig minuten de tijd kreeg om te wennen en om een tijd neer te zetten, was de Vos Oss Motoren Racing Team-coureur 0.430 seconde sneller dan de tweede man, Fabrizio Perotti (Italië).

Het gat met de nummer zes, Tony Salom (Spanje), is zelfs meer dan vier seconden. De prestatie van Vos wordt extra bijzonder door het gegeven dat de andere rijders uit deze Triumph-cup al een wedstrijd achter de rug hebben op Valencia en gisteren ook nog een training afwerkte.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?