Poll > MotoGP volgen

Het lijkt wel een soap, dat MotoGP-circus. Uitzendrechten voor een godsvermogen en misstanden, waardoor wij Nederlanders uiteindelijk verstoken bleven van live-uitzendingen. De MotoGP was enkel nog op de kabel te volgen via de BBC, met een schotel en decoder of online met betaalde toegang tot motogp.com.

Voor komend jaar gaat de MotoGP als evenement in zijn geheel waarschijnlijk in de verkoop, dus wie weet wat de nieuwe eigenaar voor fratsen bedenkt. Het volgen van het hele MotoGP-gebeuren was al een klein drama en niemand weet hoe het volgend jaar zal gaan. Als de situatie blijft zoals die nu is, hoe ga je de MotoGP dan volgen? Als je dat überhaupt nog doet natuurlijk.

De MotoGP volg ik op deze manier:
A. Via de BBC.
B. Middels verslagen in het motorblad.
C. Betaald via internet of een schotel.
D. Ik haak af.
E. Sowieso niet.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.