Prachtig weer op komst

Er is nog veel meer stralend weer op komst, meldt De Telegraaf. Aankomend weekeinde gaan de temperaturen al richting de 20 graden, maar ook daarna lijkt de zon overuren te gaan maken. Het KNMI voorspelt vanaf zaterdag stralend lenteweer. De kans is groot dat het ook daarna warm en zonnig blijft. De weerkaarten laten nu tot koninginnedag temperaturen zien die gemiddeld uitkomen op twintig graden. Daarbij verdwijnt ook de nachtvorst.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.