Presentatie Peter Schalken

Voor Peter Schalken is een wens in vervulling gegaan. De Dutch Superbike-coureur zal dit seizoen namelijk rijden in de kleuren van het nieuwe Verolme GrafiCom Racing. “Een droomkans voor mij”, zegt de 27-jarige racer uit Dussen. “Ik begin aan mijn tiende raceseizoen en kom uit in de meest aansprekende raceklasse voor een zeer ambitieus team. Aan het einde van 2009 kwam ik met Rob van den Berg en Goran Grcic van Verolme Special Equipment en ICT-dienstverlener De GrafiCom Group in contact.”

“De twee vrienden besloten zich met veel elan in de wegrace te storten en zodoende ontstond Verolme GrafiCom Racing. Dat pakt de zaken groots aan. Ik kan nu met een nieuwe Yamaha R1 gaan proberen mijn vijfde plaats in de eindstand van 2009 minimaal te gaan evenaren. De concurrentie zal moordend zijn, maar des te groter is de uitdaging voor mij!” Overigens rijdt Raymond Schouten voor Verolme GrafiCom in de Supersport en wordt tijdens de Paasraces in Assen wellicht een derde veelbelovende rijder gepresenteerd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?