Primeur > MotoGP definitief naar CarChannel

Met nog een krappe drie weken te gaan voor de start van het seizoen is officieel bekend geworden dat de MotoGP de komende drie jaar te zien is op CarChannel. Dit heeft de woordvoerder van het Nederlandstalige digitale televisiekanaal aan de redactie van MOTOR.nl laten weten. Vandaag of morgen wordt meer duidelijk over onder andere het uitzendschema. Wordt dus vervolgd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.