Prins Andrew opent Silverstone

Prins Andrew heeft donderdag het vernieuwde circuit van Silverstone officieel geopend. De tweede zoon van de Britse koningin Elizabeth maakte daarna persoonlijk kennis met de snelheid in de Formule 1. Voormalig wereldkampioen Damon Hill scheurde enige tijd rond met de Duke of York in een tweepersoons GP-bolide. Hoewel Hill, die nog niet eerder had gereden op het aangepaste parcours van Silverstone, niet meteen vol gas durfde te geven met zijn koninklijke passagier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.