Programma Dutch TT

Het tijdschema van de TIM TT 2010 komt in grote lijnen overeen met het schema van 2009. De aftrap is donderdagochtend met de pitwalk. Alle MotoGP rijders zijn tussen 9.30 uur en 10.45 uur in de pitstraat te vinden voor een handtekening of een foto. Een unieke kans om met je held op de foto te gaan!

Vrijdagmiddag is er om 16.30 uur een noviteit met de eerste van twee races van de Red Bull Rookies Cup. De Rookies rijden tijdens de TT twee wedstrijden. De eerste dus op vrijdag, de tweede wedstrijd staat zaterdag op het programma.

Zaterdag om 11.00 uur start de 125cc, om 12.15uur de Moto2, om 14.00uur de MotoGP, om 15.30uur de tweede race van Red Bull Rookies Cup en om 16.30uur de Internationale  Dutch Supersport.

Het volledige programma is terug te vinden op de website van het TT Circuit Assen, www.tt-assen.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.