Programma MotoGP mogelijk vervroegd

Doordat verschillende coureurs tijdens de tests in Qatar in bocht twee onderuit gingen, wordt er door de Riders Safety Commission overwogen om het programma te vervroegen. Zowel Rossi als Capirossi, beiden lid van de Riders Safety Commission, dringen eropaan de race vroeger te laten plaatsvinden. De reden voor het vervroegen is de hoge luchtvochtigheid die ’s avonds voor problemen zorgt. Het oppervlak van de baan wordt hier namelijk negatief door beïnvloed, waardoor de veiligheid van de coureurs in gevaar kan komen. De organisatie neemt deze argumenten in overweging en belooft snel een beslissing te nemen. We houden je op de hoogte!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.