Quadrijders willen crossbaan in Heerlen

Op dit moment is de dichtstbijzijnde crossbaan in het Belgiche Genk. Motorclub Heaven on Earth heeft komende week een gesprek met de Heerlense wethouder Fred Gillissen over een mogelijke tegemoetkoming van de gemeente. Met dat geld kan er wellicht een stuk grond gekocht of gehuurd worden. Daar kan dan de baan aangelegd worden.

Meer info staat op http://mcc-heavenonearth.nl.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.