Ramon wint Le Touquet

Steve Ramon (foto) heeft de prestigieuze strandrace in het Noord-Franse Le Touquet  gewonnen. Meer dan 250.000 toeschouwers waren getuigen van de drie uur durende wedstrijd, waarbij een duizendtal rijders het strand omvormden tot een ware veldslag. Ramon won na een spannende wedstrijd voor de Franse zandspecialisten Jean-Claude Mousse  en Milko Potisek. Ton van Grinsven werd twaalfde en eerste in de E3-klasse. Ook bij de dames was er Nederlands succes. Nicky van Wordragen won namelijk op indrukwekkende wijze de loodzware slijtageslag.

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.