Raymond Schouten loopt blessure op

Op 8 augustus wordt op het TT Circuit van Assen de RIZLA Racing Day gehouden. Dit is de grootste gecombineerde racedag van Nederland. Raymond Schouten zal daar helaas niet bij zijn. De Dutch Supersport-rijder is uitgeschakeld door een nare blessure die hij opliet tijdens zijn vakantie. Hij kwam namelijk met zijn wijsvinger tussen een stalen hoteldeur. Volgens de koploper is het een kwestie van ‘domme pech’.

Voor het kampioenschap is het echter niet slecht, want Schouten heeft sinds de laatste race in het Duitse Oschersleben een behoorlijk grote voorsprong op de rest van het deelnemersveld. De Yamaha-rijder, die uitkomt voor het Verolme GrafiCom Racing Team, wist zijn forse score op te bouwen door vooral heel constant te zijn. Hij won tot nu toe namelijk alle races. Zijn naaste concurrenten Kervin Bos, Randy Gevers, regerend kampioen Roy ten Napel en Ronald ter Braake zijn daarom dankbaar voor de kans om terug te komen. “Het zou mooi zijn als we hem nog kunnen pakken”, aldus Kervin Bos.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.