Rea fit voor Donington

Ondanks twee crashes op Phillip Island reed Jonathan Rea in Australië knap naar een twaalfde en vierde plaats. Zijn bezorgdheid na de race over verdere beschadiging aan zijn vinger en pols was volgens de dokter niet nodig. Voor de tweede race van het seizoen, 27 maart in Donington Park, zal de Castrol-rijder zo goed als fit zijn. 

“Het is erg goed nieuws en ik moet nu alleen hard werken om alle functies terug te krijgen. Ik heb alleen nog een kleine beschadiging aan mijn rechterpols. Australië viel me zwaar en de klap kwam een paar dagen later toen ik ziek thuis lag. Het was een mix van een jet-lag en ziekte, maar nu maak ik weer een sprong vooruit. Op Donington zal ik geen pijn meer hebben.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?