Rea gaat het proberen

Goed nieuws, Johnny Rea heeft bij de zware crash van gisteren niets gebroken. De Castrol Honda-coureur moest bij 200 kilometer per uur van zijn Honda springen omdat door een technisch probleem de Fireblade in de brand stond.

Na een onderzoek in het ziekenhuis is duidelijk geworden dat zijn pols en hand niet gebroken zijn. Slechts een grote zwellingen doen herinneren aan de crash. Daarom rijdt Rea van het weekend wel. De vraag is alleen hoe fit hij zal zijn…

Donderdag op vrijdagnacht meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?