Regiocompetitie Noord-Oost

De Motorsport Organisatie Nederland (MON) is naast de reguliere landelijke motorcrosscompetities nu ook gestart met een regiocompetitie. Tijdens de eerste race van deze competitie, die op 17 april in Ermelo plaatsvond, deden bijna 100 enthousiaste deelnemers mee. Door het grote succes van deze race denkt de MON dat het deelnemersveld van de volgende wedstrijd op 2 mei in Delftzeil verder zal toenemen. De doelstelling van de MON is een competitie in enkele regio’s te ontwikkelen waarbij vooral gericht wordt op de motorcrossers die niet aan de landelijke competities deelnemen. Degenen die mee willen rijden in deze regiocompetitie kijken voor meer informatie op www.mon.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.