Retro Dakar op RTL

Begin januari wordt de lange winterdip voor motorsportliefhebbers gelukkig kortstondig onderbroken. En hoe! Le Dakar staat garant voor prachtige beelden en drama die je kunt zien via Eurosport en RTL7. Bij deze laatst genoemde zender start de aanloop naar de zwaarste woestijnrally ter wereld al op 5 december met de Retro Dakar. In dit programma kijkt RTL7 vier zondagen terug op de ruige jaren in Afrika. Het aftellen is begonnen!

Zondag 5 december 15.00-16.00 uur RTL GP: Retro – Dakar 1985
Zondag 12 december 15.00-16.00 uur RTL GP: Retro – Dakar 1986

Zondag 19 december 15.00-16.00 uur RTL GP: Retro – Dakar 1987
Zondag 26 december 15.00-16.00 uur RTL GP: Retro – Dakar 1988

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.