Rij naar de pomp!

Waar je ons kunt vinden?
– A28 tussen Meppel en Hoogeveen – Texaco Laageveen (ter hoogte van Zuidwolde)
– N33 tussen Veendam en Assen – Texaco Nijlanderveld
– A50 tussen Nijmegen en Arnhem  – Texaco Westzijde

Zoals je natuurlijk weet, sponsort MOTOR Magazine Neerlands trots in de 125cc, Jasper Iwema. Op bovenstaande tankstations hebben we stapels met IWEMANIA Juichposters klaarliggen. Deze posters zijn gedrukt op speciaal watervast papier, dus mocht het onverhoopt gaan regenen (het blijft de TT…) dan kun je als trouwe supporter jouw poster gewoon omhoog houden en zelfs een beetje droog blijven. Een niet watervaste versie kun je overigens hier downloaden.

En denk je dat je niks te doen hebt tijdens het wachten bij de pomp? De MOTOR Magazine Promobabes lopen rond om met je op de foto te gaan! Dus vervelen zul je je niet… Dat beloven we hierbij plechtig!

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.